• Dúró Dóra nem olvashatja az eskü szövegét, mert a Fidesz szerint nincsenek ilyen parlamenti hagyományok.
  • Jobbikos nem lehet a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke, mert a Fidesz szerint mindig a legnagyobb ellenzéki pártnak (=MSZP) jár ez pozíció a parlamenti hagyományok szerint.

WTF???!!! Na, el lehet menni a 3,14-ba, kedves Fidesz! Összeborulni és egy plattformra kerülni a neoliberális MSZP-vel, az ország elbarmolójával, hát bravó Orbán Viktor. Persze mint reklám a Jobbiknak, kiváló, elismerem. Úgy látom, az urak számára az önkormányzati választások már nem is olyan fontosak ...

Értékelés: -3 -2 -1 0 1 2 3

A Fidesz látványos Jobbik gyűlöletével hadat üzenet a fiataloknak, pedig baráti jobbot is lehetett volna nyújtani, hisz a két párt egyazon jó ügyért küzd a balliberálisokkal szemben és bázisa se olyan nagyon eltérő, mint azt a Fidesz nagymoguljai vélelmezik. Nem kéne ezt így, Orbán Viktor, nem kéne. Nagyon nem lett szép ez az akció.(Konkrétan hányhatnékom támadt.)

Kard által vész el, ki kardot ránt, pedig Viktor, Viktor, jól jönne még néhány nehezebb ügyben a Jobbikosok szavazata  ... De ezt már LQrta a Fidesz, a kocka el van vetve. :(

Címkék: mszp fidesz jobbik segg parlamentihagyomány pitiánerség

A bejegyzés trackback címe:

https://merlegenafidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr222003397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása